Kaspersky, een binnenkomst met wow-factor

Op zoek naar een interactieve merkbeleving op kantoor met een WOW-factor? Bekijk onze interactieve wand op het hoofdkantoor van Kaspersky Nederland, waarbij we bezoekers verwonderen door ze op een interactieve manier kennis te laten maken met Kaspersky.

Doelstelling

We beginnen altijd bij het doel, wat wil je met een interactieve wand bereiken, en welk verhaal wil je vertellen?

Voor Kaspersky was het doel tweeledig. 
De wand moet een unieke WOW-factor creëren bij binnenkomst op kantoor en de relatie versterken met partners door een zaadje te planten “hier moeten we iets mee”.

Het verhaal

Één klik op de verkeerde link kan enorme gevolgen hebben. Een groot risico voor organisaties is nog altijd ‘phishing’, zo worden inloggegevens vergaard of installeer je in één klik malafide software op je bedrijfsnetwerk. 

Deze software gaat op zoek naar zwakke plekken in je netwerk (de scan) om deze vervolgens de exploiteren. Met als gevolg bedrijfsdata op straat, mogelijkheid tot beïnvloeden van het productie en logistieke proces. Kaspersky helpt jou deze gevolgen te voorkomen met gespecialiseerde Cyber Security oplossingen. 

Ontwerp zonder titel (25)

Het ontwerp

Om het verhaal te vertalen naar een interactieve wand, hebben we met in samenwerking met onze animator er een visueel verhaal van gemaakt. Bestaande uit een screensaver en een 5-tal aan animaties die het verhaal vertellen van het openen van de phishing mail, de hack met alle gevolgen van dien en 4 oplossingen die Kaspersky kan bieden om je bedrijf weer soepel te laten lopen.

Installatie en techniek

Op locatie wordt de wand geplaats en de benodigde techniek gemonteerd en geïnstalleerd. 2 ultra short throw laser projectoren zorgen voor beeld op deze wand van bijna 6 meter volledig onderhoudsvrij voor de komende 5 jaar. Touch sensors worden gemonteerd en gekoppeld aan de computer, videomapping software zorgt er voor dat alle animaties op de juiste plek staan. 

Klaar om te
verwonderen?

Wij helpen om je bedrijfshistorie, cultuur of kernwaarden interactief laten beleven door je klanten en medewerkers. De combinatie van techniek, creativiteit en story-telling maakt een krachtig communicatiemiddel waardoor jouw verhaal blijft hangen. 

1. Neem contact op

2. We bespreken je idee

3 . ontvang vrijblijvend een offerte